Pagina wordt geladen ...

Brood-kaasmuffins

zoeken

Brood-kaasmuffins (12 grote of 24 kleine muffins)

  • 7 sneetjes oud wit- of bruinbrood
  • 1 zakje hazelnoten van 65 g
  • 200 g geraspte oude kaas of Hollandse geitenkaas
  • 3 bosuitjes, in ringetjes
  • 4 gedroogde tomaatjes, fijngehakt
  • 7 sneetjes oud wit- of bruinbrood
  • 1 zakje hazelnoten van 65 g
  • 200 g geraspte oude kaas of Hollandse geitenkaas
  • 3 bosuitjes, in ringetjes
  • 4 gedroogde tomaatjes, fijngehakt

Bereiding

(Bereidingstijd: ca. 15 minuten + 25 minuten in de oven)

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verkruimel het brood met korst in de keukenmachine. Voeg de hazelnoten toe en maal alles fijn. Voeg de kaas, bosuitjes, gedroogde tomaatjes, eieren, melk en olijfolie toe en meng alles tot een smeuïg beslag.

Voeg zout en peper naar smaak toe. Vet een muffinvorm (met 12 grote holtes ) of 2 vormen (met 24 kleine holtes) in en schep het beslag erin. Bak de muffins in een voorverwarmde oven van 180 °C in ca. 25 minuten goudbruin en gaar.

Echte Bakker Eising voor kwaliteit, ambacht en service

Logo Echte Bakker Eising
sitemap | contact | privacy | Volg ons op facebook